Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazíliában köthet ki az argentin tehetség – sajtóhír

Egybehangzó sajtóbeszámolók szerint brazil csapat tett ajánlatot az argentin bajnokság (Liga Profesional) egyik legnagyobb tehetségének megszerzésére…

 

Több megbízható dél-amerikai forrás is arról számolt be, hogy a brazil Red Bull Bragantino együttese 12 millió dolláros ajánlatot tett az argentin bajnokság legnagyobb tehetségei közé tartozó Facundo Faríasért a Colón részére.

A 19 éves irányító folyamatosan tagja volt a korosztályos válogatottaknak az U15-ös csapattól kezdve, míg a profik közt 2019 novemberében debütált szülővárosa csapata színeiben. Ifjú kora ellenére hatalmas játékintelligenciával rendelkezik, mindemellett általában fegyelmezett, higgadt produkcióra képes, nagyszerű meglátásokkal, fineszes megoldásokkal operál.

Farías a tavalyi bajnoki cím évében két gólt és négy gólpasszt regisztrált, a Copa de la Liga Profesional és Libertadores-kupa idei kiírásában egyaránt betalált, míg az újonnan elindult Liga Profesional-szezonban az első két mérkőzésén két gólt regisztrált.

Az elmúlt években már az ország nagy csapata, a Boca Juniors többször is megkísérelte a megszerzését, és az utóbbi időben egyre több európai csapatnál is felmerült a leigazolásának lehetősége, a klubváltására azonban ezidáig nem került sor.