Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Dani Alves megerősítette a távozását – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az FC Barcelona valóban nem hosszabbítja meg rutinos brazil labdarúgója lejáró szerződését…

(Photo by David Aliaga/NurPhoto via Getty Images)

A Barcelona tapasztalat brazil légiósa, Dani Alves közösségi oldalán keresztül jelentette be, hogy szerződése lejártával nyáron elhagyja a katalán óriásklubot:

“Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki hozzájárult, hogy visszatérhessek ebbe a klubba, és újra felvehessem ezt a csodálatos mezt. Nem is tudják, mennyire boldoggá tettek vele. Remélem, nem hiányzik majd a boldogságom és őrültségem. Azt is remélem továbbá, hogy azok, akik maradnak, történelmet írnak a klubnál. Szívből kívánom nektek!

Nagyon szép korszak ért véget, és kezdődik egy másik, egy még nagyobb kihívást jelentő éra. De soha se felejtsétek el: ha egy oroszlán harminckilenc éves is, attól még mindig egy őrült jó oroszlán. Visca El Barca, örökké!”

Mint ismeretes, a 39 esztendős Alves bő öt évvel a klubtól való távozása után januárban tért vissza az egyesülethez, a nagy visszatérés óta 14 találkozón egyszer volt eredményes, méghozzá az Atlético Madrid elleni, megnyert rangadón. Ugyan rutinja és fanatizmusa előnyt jelentett a fiatalok számára, de a mutatott játékában már meg sem tudta közelíteni az általa korábban képviselt színvonalat.