Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos játékosával hosszabbított az olasz rekordbajnok – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus gárdája a csütörtöki napon bejelentett egy szerződéshosszabbítást…

 

A Juventus csapatának tájékoztatása értelmében a torinói egylet további három évvel, 2025-ig meghosszabbította Mattia De Sciglio idény végén lejáró szerződését.

A mindkét szélsőhátvéd poszton bevethető De Sciglio 2017-ben tette át székhelyét a torinóiakhoz az AC Milantól. A 29 éves bekk jobbára csak epizódszereplő volt a csapatnál, az előző idényt kölcsönben az Olympique Lyon alkalmazásában töltötte, de a mostani szezonra visszatért a Juvéhoz, és Massimiliano Allegri irányítása alatt újból gyakoribb szereplővé vált. Régi-új edzője – részben kényszerű okokból – 29tétmeccsen és 20 bajnokin vette őt eddig számításba. A gyakori beugró a megbízható teljesítménye révén pedig úgy tűnik, hogy kiharcolta magának a lehetőséget az új szerződésre, és arra, hogy a klub a továbbiakban is foglalkoztassa őt.

A 40-szeres olasz válogatott hátvéddel a megállapodás már megtörtént, és bizonyára rövid időn belül bejelentésre kerülhet a hosszabbítása.