Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Frankfurt szélsőjét szemelte ki a Juventus! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese közel áll ahhoz, hogy megszerezzék az Eintracht Frankfurttól Filip Kosticot.

(Photo by Francesco Scaccianoce/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images)

Német sajtóinformációk szerint minden bizonnyal Olaszországban folytatja pályafutását Filip Kostic. A Frankfurt játékosát sokáig az Interrel boronálták össze, ám a jelek szerint végül az egyik riválishoz, a Juventushoz kerülhet. A legfrissebb beszámolók alapján ugyanis a szerb szélső mindenben megegyezett az “Öreg Hölggyel” a közös folytatásról. A források arról számoltak be, hogy Kostic 3 éves szerződést fog aláírni a torinói gárdával, éves szinten pedig 2,5 millió eurót fog keresni. A Juvénak azért van szüksége egy “mindenesre” a bal oldalon, mert Alex Sandróval nem tudtak megegyezni a szerződéshosszabbításról, így minden bizonnyal távozni fog a csapattól. A Frankfurt 20 millió eurót szeretne kapni egyik legjobbjáért, a Juve viszont elsőre 12 millió eurót ajánlott Kosticért, akinek jövő nyáron le fog járni a szerződése a német klubnál. A hírek szerint 16-17 millió euró környékén egyezhetnek meg a felek a következő napokban.

Filip Kostic a Frankfurt színeiben minden sorozatot figyelembe véve 169 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 33 gólt és 63 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 24 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.