Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ex-Barca vezető: „Ugye tudjátok, hogy nem jön Lewandoswki, Bernardo Silva…?”

Nehézkesen indul a nyári átigazolási időszak az FC Barcelona számára. A piaci szenvedést már jó előre megalapozta, hogy Erling Haaland ideje korán meghátrált, és gyermekkori kedvencét választva a Manchester Cityhez igazolt. És a jelek szerint a folytatásban sem vár sok jó a Barcára.

Pedig a katalánok még így is jobb helyzetben vannak, mint az várható lett volna. Xavi kispadra ültetése után a csapat csak egyre jobb és jobb lett, többek között El Clásicot nyerve végül befutotta a legjobb négy közé a bajnokságban is, így ősszel ismét indulhatnak a Bajnokok Ligájában.

Azonban ahhoz, hogy megdönthessék a Real Madrid nemzetközi vagy hazai uralmát, minőségi átigazolásokra lenne szükségük. Csakhogy a sztárok egyelőre nem rohannak fejetlenül a Camp Nou-ba. Robert Lewandowski és a Bayern München szakítása már borítékolható, ám a lengyel sztárcsatár lehet, hogy mégsem a Barcában fog kikötni. A veterán támadóval kapcsolatos aggályok ihlették meg Toni Freixat is. A klub korábbi vezetőségi tagja, a jelenlegi vezér Joan Laporta nagy ellenlábasa roppant gonoszan szúrt oda a Twitteren:

„Tudjátok, hogy sem Lewandowski, sem Koundé, sem Raphinha, sem Bernardo Silva nem fog jönni? Igaz-e?”

– kellemetlenkedett, a klub elnöki székéért már többször harcba szálló jogász.