Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Franciaországba távozhat a kapus! – sajtóhír

A vezetőségben történt és azóta is történő változások a Chelsea játékoskeretére is hatással vannak. Kis túlzással nincs olyan nap, hogy ne lehessen hallani egy-egy elvágyód futballistáról a ‘londoni kékeknél’. 

Csak hogy a legújabb hírekre hivatkozzunk: mint ismert, Romelu Lukaku visszavágyik az olasz Interbe, míg Christian Pulisic a több játéklehetőség reményében távozhat. A sor Kepa Arrizabalagával folytatódhat.

A 27 esztendős spanyol kapuvédő egyértelműen Eduard Mendy helyettese, olyannyira, hogy az angol bajnokságban mindössze két találkozón állhatott a kapuba az elmúlt idényben.

A Chelsea-vel 2025-ig szerződésben álló hálóőrnek a Foot Mercato szerint segítő kezet nyújtana a francia Nice együttese. Nizzába Walter Benitez távozása után első számú kapust keresnek.

A ‘világ korábbi legdrágább kapusa’ újra felépíthetné önmagát a Ligue 1 egyik élcsapatánál, ahol ugyan csak nyerhetnének azzal, ha Kepa visszatalálna korábbi legjobb formájához – amihez játéklehetőségre van szüksége.

A Transfermarkt által 10 millió euróra taksált Athletic Bilbao-nevelésű kapust kérdés, hogy végleg, vagy kölcsönbe engedne-e el a Chelsea?! A Foot Mercato szerint a franciák elsősorban az utóbbit támogatnák…