Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb igazolásra készül a feltörekvő argentin csapat – sajtóhír

Diego Godín megszerzése után újabb igazolás végrehajtását tervezi a szebb napokat is látott Vélez Sarsfield együttese…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

César Luis Merlo legfrissebb információi szerint a felek közt megszületett a megállapodás arról, hogy Walter Bou az argentin bajnokság (Liga Profesional) mezőnyén belül a Defensa y Justicia csapatától átigazol a Vélez Sarsfield gárdájához, melyhez három évre fogja elkötelezni magát.

A 28 éves egykori Gimnasia-nevelésű támadó igazán a Boca Juniors kötelékében vált ismertté, azonban hiába állt 2016-tól 2021-ig Dél-Amerika legnépszerűbb csapatának alkalmazásában, jobbára folyamatosan kölcsönadták őt. Bou eddigi állomáshelyén is először kölcsönben fordult meg, melyet követően tavaly szerezték meg végleg a játékjogát. A klubváltásra készülő támadó az Halcón színeiben 74 mérkőzés alatt 22 találatot és 18 előkészítést regisztrált.

Bou a tavalyi második bajnoki szezonban tíz gólig jutott, miközben négyszer volt eredményes a Libertadores-kupában. Ennek ellenére az idei első kiírásban 14 fellépés alatt csupán kétszer talált be, az új kiírás első négy fordulója alatt pedig egyetlen alkalommal sem volt eredményes.

A Defensa már a csapatot harmadik alkalommal irányító vezetőedzője, Sebastián Beccacece menesztését is fontolóra vette, mivel négy forduló alatt csupán három pontot gyűjtött az aktuális kiírás során.

A további erősítésekre készülő Vélez legutóbb szerezte idénybeli első győzelmét, és négy forduló után négy ponttal rendelkezik.