Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ugyanazt a védőt akarja az Inter és a Juventus – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint az Inter és a Juventus egyaránt szívesen tudná soraiban a Fiorentina megbízható hátvédjét…

A Calciomercato információi szerint az olasz bajnokság (Serie A) két nagy rivális, a Juventus és az Inter egyaránt meg akarja szerezni a Fiorentina szerb hátvédje, Nikola Milenkovic játékjogát a nyári átigazolási időszakban.

A 24 éves védő 2017-ben 5.1 millió euró ellenében került a Partizan Beogradtól a firenzeiekhez, akik ennél jóval magasabb áron szeretnék értékesíteni játékosukat. Milenkovic a fiatal kora ellenére gyorsan alapembere lett a toszkánai csapatnak, hiszen már több mint 150 tétmérkőzésen viselhette a “violák” mezét. A 2019-2020-as kiírásban 37, az azt megelőző és az azt követő, valamint a legutóbbi idényben pedig 34 mérkőzésen lépett pályára a 38 fordulós bajnokságban.

Milenkovic szolgálatai iránt a teljesség igénye nélkül korábban a olasz élcsapatok mellett a szigetországból a Liverpool, a Manchester United, a Tottenham és a Chelsea is élénken érdeklődött az elmúlt hónapok során. A “violák” azonban úgy döntöttek, hogy nem adják el, és továbbra is a klub kötelékében áll, azonban idén nyáron ismét felerősödhetnek a távozásáról szóló híresztelések.

A szerb hátvéd 2018 óta 37 alkalommal lépett pályára hazája nemzeti válogatottjában és hátvéd létére három gólt is szerzett.