Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sturm Grazban folytatja a Haladás tehetséges csatára! – HIVATALOS

Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Austrian Bundesliga) szereplő Sturm Graz szerződtette a Szombathelyi Haladás fiatal csatárát, Tóth Milánt – számolt be róla a klub hivatalos weboldalán.

A Sturm Grazban folytatja karrierjét az NBII-ben érdekelt Haladás tehetséges játékosa, Tóth Milán. A 20 éves csatár 2024-ig szóló szerződést írt alá az osztrák csapattal, mely az opciós jognak köszönhetően további egy esztendővel meghosszabbítható. A Graz egyébként az előző idényt a 2. helyen zárta, így a BL-selejtezőben indulhat. 

Tóth Milán menedzsere, Haisza Viktor viszont leszögezte, hogy az állandó játéklehetőség érdekében a fiatal csatár a másodosztályba feljutó Sturm II-ben szerepel majd eleinte:

„Milánt az első csapathoz szerződtették, az első csapattal kezdi meg a felkészülést, de a klubbal egyetértve mi is úgy látjuk jónak, hogy kezdetben, az állandó játéklehetőség érdekében az osztrák másodosztályba most feljutó Sturm II-ben szerepel majd”

Tóth Milán a 2021/2022-es szezonban 34 bajnokin 11 gólt szerzett az NBII-es Haladásban, a 20 éves játékos öt mérkőzésen is győztes találatot jegyzett.