Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Galatasaray vinné a Roma támadóját – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a török bajnokság (Süper Lig) elmúlt idényében csapnivalóan teljesítő Galatsaray akarja megszerezni az AS Roma támadóját…

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

A Football Italia forrásai szerint a török Galatasaray csapata élénken érdeklődik az AS Roma rutinos csatára, Stephan El Shaarawy megszerzése iránt, akinek jövő nyáron jár le a szerződése az olasz klubnál, tehát most tudnák még őt ellenértékért cserébe értékesíteni.

A 29 éves támadó másfél évvel ezelőtt tért vissza az AS Romához a kínai kalandot követően. El Shaarawy az elmúlt szezonban 36 pályára lépés alatt hétszer volt eredményes minden sorozatot figyelembe véve, de mindössze 12 alkalommal kezdett, jobbára kiegészítő szerepet szántak neki. A “Fáraó” 2011 és 2015 között az AC Milan játékosa volt, valamint 2016-tól 2019-ig már erősítette a fővárosi gárdát, amikor139 meccsen 40 gólt szerzett.

El Shaarawy számára az azt követő a kínai kaland sem sikerült valami acélosan, első idényében tíz bajnoki alatt mindössze egyszer volt eredményes a Shanghai Shenhua soraiban, a 2020-as szezonban pedig csak hat meccs jutott neki. Ennek ellenére talán némi meglepetésre Roberto Mancini rendszeresen számít az olasz válogatott keretében az eddig a címeres mezt 29 alkalommal magára húzó csatárra.