Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Villarreal támadóját igazolná le a West Ham! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint szeretné leigazolni a Villarreal támadóját, Arnaut Danjumát.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

A Todofichajes legfrissebb beszámolója alapján a West Ham United vezetősége a nyári átigazolási időszakban mindenképp szeretné bővíteni a variációs lehetőségeit a támadószekcióban. Az előző szezonban ugyanis David Moyesnak többször is meggyűlt a baja azzal, hogy kiket állítson a támadósorba a bajnokságban és az Európa-ligában folytatott versenyfutás alatt. A források szerint a “Kalapácsosok” legújabb kiszemeltje nem mást, mint Arnaut Danjuma, aki az előző évben a Villarrealban robbant be a köztudatba. A holland játékos teljesítményére több topcsapat is felfigyelt, és viszonylag “olcsón” meg is szerezhetnék, ugyanis a szerződésében szerepel egy 40 millió eurós kivásárlási ár. A hírek alapján ezt a West Ham kész is lenne kifizetni a spanyol klub számára, így egy olyan játékost szerezve, aki a támadósor szinte minden pontján bevethető.

Danjuma az előző szezonban összesen 34 mérkőzésen lépett pályára a Villarreal színeiben, amelyeken 16 gólig és 4 gólpasszig jutott. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 50 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.