Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: új csapattársa figyelmeztette Gareth Bale-t!

A Los Angeles FC-hez szerződő walesi kiválóságot örömmel üdvözölte újdonsült csapattársa, Carlos Vela is, aki egy jó tanáccsal is szolgált Bale számára.

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

A 33 esztendős mexikói kiválóság mint az a Los Angeles-iek hivatalos honlapjának is elmondta, örül annak, hogy egy csapatban játszhat Gareth Bale-lel, aki szerinte hamarosan saját bőrén is megtapasztalja, hogy egyáltalán nem egy könnyű bajnokság az MLS.

Mit mondhatnék Gareth Bale-nek, aki egy igazi bajnok, fantasztikus játékos. Mindenki ismeri őt. Ha jó állapotban érkezik, jó mentalitással, akkor a liga legjobbja lesz, amivel sokat segíthet nekünk. Egy dolgot viszont tudnia kell, az MLS fizikális bajnokság, és egyáltalán nem olyan könnyű itt futballozni, mint azt (Európában) sokan gondolják!” – kezdte gondolatmenetét a pályafutása során Angliában (WBA, Arsenal) és Spanyolországban (főleg a Real Sociedad) is hírnevet szerző Vela.

“Bale és Chiellini érkezésével újabb nagy lépést tett a klub előre. Alig várom, hogy együtt lehessünk a pályán! Az ő érkezésük az a bizonyos hab a tortára. Nincs más célunk, mint megnyerni a ligát. Ehhez persze a helyén kell kezelnünk az elvárásokat, hiszen ilyen játékosokkal, ilyen kerettel, a nyomás is nagyobb rajtunk!” – folytatta a 72-szeres mexikói válogatott támadó, aki nem csinált titkot abból, hogy Bale és Chiellini érkezését követően újabb egy évvel elkötelezte magát még kedden a LAFC-hez.

“Voltak lehetőségeim, Mexikóból vagy Európából, de a fő célom az volt, hogy maradhassak Los Angelesben. Nagyon boldog vagyok, hogy minden a legjobban alakult!” – kommentálta hosszabbítását Carlos Vela.