Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosát igazolná le a Manchester United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese szeretné leigazolni korábbi játékosát, Sergio Romerót.

A legfrissebb angol sajtóorgánumok szerint könnyen elképzelhető, hogy a nyár folyamán visszatér a Manchester United csapatához Sergio Romero. Az argentin futballista számára nem lenne ismeretlen a közeg, hiszen 2015 és 2021 között a “Vörös Ördögök” alkalmazottja volt. Romero az esetek jelentős részében David de Gea cseréjének számított, és a források alapján most is ez a feladat várna rá. Dean Henderson ugyanis egyre közelebb áll ahhoz, hogy a Nottingham Foresthez kerüljön kölcsönbe, így a Unitednek szüksége lenne egy tapasztalt hálóőrre a spanyol portás mögé. Romero az előző szezont a Veneziánál töltötte, ám nem szándékozik a klubnál maradni, miután kiestek a Serie A-ból, és a holnapi naptól amúgy is szabadügynökké válik, ugyanis lejár a szerződése az olasz klubnál.

A 35 esztendős hálóőr korábban 61 meccsen védte a Manchester United kapuját, amelyekből 39-et kapott gól nélkül hozott le.