Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia középhátvédet igazolna a Nottingham Forest! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Nottingham Forest együttese közel áll a Mainz védőjének, Moussa Niakhaténak a leigazolásához.

(Photo by Joosep Martinson/Getty Images)

Nemrég bejelentett két nagy fogást a Premier Leaguebe frissen feljutó Nottingham Forest gárdája Taiwo Awoniyi és Dean Henderson személyében. A hírek szerint viszont az újonc gárda nem tervez itt megállni és már nagyon közel állnak egy újabb játékos megszerzéséhez. Fabrizio Romano beszámolója alapján ugyanis hamarosan bejelenthetik Moussa Niakhaté érkezését. A források szerint a feleknek már csak pár apróságban kell megegyezniük egymással, hogy Niakhaté elutazhasson az orvosi vizsgálatokra és a szerződés aláírására. A Mainz csapatkapitánya a védelem közepén jelenthet komoly erősítést a Forest számára, de szükség esetén a bal szélen is el tudja látni a feladatát.

Moussa Niakhaté 2018 nyara óta erősíti a Mainzot. A klub színeiben eddig 135 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 9 gól és 4 gólpassz fűződik a nevéhez. Szerződése jövő nyárig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.