Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Mbappé még mindig téma a blancóknál!

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez igen komoly üzengetésekbe kezdett az őt kikosarazó Kylian Mbappé felé. Hogy mennyire nagy port kavart a francia klasszis döntése a blancóknál, azt talán jól jelzi az is, hogy a mindig diplomatikus Luka Modric is megszólalt a témában.

Modric a minap a horvát Sportske című lapnak adott hosszabb interjút, amelyben egyebek mellett Mbappéról is beszélt, például arról is, hogy mennyire várták őt a spanyol fővárosban.

“Mindannyian azt gondoltuk, hogy hozzánk igazol majd, de aztán nem így történt. Most hogyan tovább? Nem fogjuk keresztre feszíteni a döntése miatt!” – kezdte gondolatmenetét Modric.

“Mbappé hozott egy olyan döntést, amelyet a legjobbnak ítélt meg, most pedig együtt kell élnie ezzel. Ő már most az egyik legnagyobb játékos, ám a Real Madridnál senki nem lehet nagyobb a klubnál! Ez mindig is így volt, és nem is fog változni!’ – folytatta a 36 esztendős klasszis, némi burkolt üzenetet is elrejtve mondandójában.