Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: az elnök utoljára még egyet odaszúrt MbappénaK!

A blancók első embere, Florentino Pérez a népszerű El Chiringuito című rádióműsor vendége volt, ahol számos témát boncolgatott, így például elküldte ‘utolsó üzenetét’ Kylian Mbappénak. 

“Úgy tudtam, az volt az álma, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Tavaly augusztusban már le akartuk igazolni, de akkor a PSG nem engedte el. Mbappé ígéretet tett, hogy egy év múlva már Madridban lesz… Ehhez képest minden megváltozott, számomra abszolút meglepő döntést hozott.” – kezdte gondolatmenetét Florentino Pérez.

“Ő már nem az a Kylian Mbappé, akit szívesen leigazolnék. Egy teljesen másik játékos lett a szememben, aki megváltozott, engedett a nyomásnak, és képes reklámfogást csinálni a válogatottjával is. A Real Maridnál senki nem lehet nagyobb a klubnál, nagyszerű játékos, de nekünk megvannak azok a normáink, amelyekkel sikeresek lehetünk. A futball nem egyéni játék, ez sosem szabad elfelejtenünk! Szerintem rossz döntést hozott, de mindez már a múlté!” – így a klubvezető, aki ezzel vélhetően valóban pontot tett a számára azért érezhetően sok bosszúságot okozó Mbappé-ügy végére.