Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: CR távozásának oka még Lionel Messi is lehet!

Mint arról mi is beszámoltunk, a portugál világsztár állítólag távozni szeretne a Manchester United együttesétől. Az egyik ok sokak szerint a Bajnokok Ligája, na és persze CR ottani rekordjai(i)… 

A korábbi ír válogatott kiválóság, Tony Cascarino a TalkSportnak adott interjújában egészen elfogadható (összeesküvés)elméletet vezettet le azt illetően, hogy Ronaldo miért is akarja elhagyni az MU-t,

“Ronaldo mindig is elképesztő ego-val bírt. Mégse mondhatjuk, hogy ne lenne csapatjátékos, már csak azért sem, mert azok a csapatok ahol játszik, rendre sikeresek.” – kezdett bele a korábbi 90-szeres ír válogatott csatár.

“Cristiano gólokat lő, sikerre született, az egyik legnagyobb játékos a futball történetében. Ő az elismerések megszállottja, akinél minden a legnagyobb rendben van, ha nyer a csapat, ám amikor veszít, ott kezdődik a probléma.” – folytatta Cascarino.

“Számomra kicsit gyanús, hogy mivel nem játszhat a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligájában, nem gyarapíthatja 141 BL-gólját… Szemben Lionel Messivel, aki 125-tel követi őt a rangsorban. Cristiano minden idők legeredményesebb BL-gólszerzője akar lenni, aki nem engedheti meg magának, hogy karrierje ezen szakaszában egy idényből is hiányozzon a Bajnokok Ligájából. Azt hiszem ez az egyik fő mozgatója a történéseknek!” – tette még hozzá Tony Cascarino, akinek ah igaza lesz, CR-t egy BL-induló csapatban fogjuk látni az új idényben.