Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Cristiano Ronaldo ismét nem jelent meg az edzésen – sajtóhír

Ahogy arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo hétfőn nem jelent meg a Manchester United első előszezoni edzésén, és most a második napot is kihagyta.

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Az angol The Athletic értesülései szerint Cristiano Ronaldo már két egymást követő napon nem jelent meg a Manchester United edzésén.

Az MU nemzetközi játékosainak hétfőn kellett volna visszatérniük Carringtonba, de Ronaldo „családi okokra” hivatkozva nem volt jelen a tréningen. Az egyelőre nem világos, hogy a portugál válogatott mikor tér vissza  a csapathoz, ami különösen azért érdekes, mert a United a tervek szerint pénteken indul thaiföldi és ausztráliai körútjára.

The Athletic a múlt hónapban arról számolt be, hogy a Chelsea új társtulajdonosa, Todd Boehly találkozott Ronaldo ügynökével, Jorge Mendessel egy esetleges klubváltás miatt. Emellett a Bayern München, az AS Roma és új szereplőként a Napoli is szóba került már a portugállal kapcsolatban. Az MU azonban továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a portugál támadó nem eladó, és azt szeretnék, ha kitöltené 2023-ig szóló szerződését.