Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már a harmadik olasz játékos tart a Toronto FC-hez – sajtóhír

Lorenzo Insigne és Domenico Criscito után a hírek szerint egy harmadik rutinos játékos készül az MLS-ben szereplő Toronto FC csapatához igazolni…

Fabrizio Romano információi szerint az MLS-ben szereplő Toronto FC csapata újabb olasz játékost szeretne igazolni a Juventustól való távozása után szabadúszó Federico Bernardeschi személyében. A tárgyalások már zajlanak, megegyezés még nem történt, de a jelek szerint az olasz játékos komolyan érdeklődik a lehetőség iránt.

A 28 éves Európa-bajnok szélső 2017-ben mintegy 40 millió euró ellenében szerződött a torinóiakhoz a Fiorentinától. Bernardeschi azóta ugyan kevésbé váltotta be az akkori vérmes reményeket, összességében állandó szereplőnek bizonyult és öt esztendő leforgása alatt már 183 tétmérkőzésen szerepelt, melyeken 12 találatig jutott. Idő közben Cristiano Ronaldo mögött sokáig legfeljebb csereként vették számításba, és nehezen tudott állandó kezdőhelyet követelni magának, de a kispadról rendszerint sok lehetőséghez jutott.

A 38-szoros válogatott szélső szabadúszóként ingyen válthat klubot, és a hírek szerint több olasz élvonalbeli csapat szívesen látná őt soraiban, azonban mégis elképzelhetőnek, hogy az MLS felé fogja venni az irányt.