Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs kölcsönvette a Barca hátvédjét – HIVATALOS

Az elmúlt hetekben zajló tárgyalássorozat végén a Tottenham megegyezett a Barcelonával a mellőzött hátvéd kölcsönzéséről…

(Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

A Tottenham együttese a következő idényre kölcsönben megszerezte a Barcelona csapatától a francia hátvéd, Clément Lenglet játékjogát. A kiszivárgott hírek szerint a megállapodás nem tartalmaz vételi opciót a londoniak számára.

A 27 esztendős középhátvéd az elmúlt négy szezon alatt együttesen 160 mérkőzésen lépett pályára a katalánok színeiben. Lenglet a legutóbbi idényben összességében 27, a bajnokságban 21 szereplést vállalt. Pályafutása korábbi szakaszában a Nancy (2010-2016) és a Sevilla (2017-2018) csapataiban szerepelt, a Premier League új kihívást tartogat számára.

Lenglet a 2019-es bemutatkozása óta 15 találkozón játszott a francia válogatottban, egy gólt szerzett az Andorra elleni Eb-selejtezőn.

A Tottenham igen aktív a nyári átigazolási piacon, hiszen korábban Richarlison, Yves BissoumaIvan Perisic és Fraser Forster megszerzése révén már négy új játékost szerződtetett.