Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál kapust igazolt a Lazio! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették a Granadától Luís Maximiánót.

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

Igen aktív az utóbbi napokban az átigazolási piacon a Lazio gárdája. A fővárosi együttes nemrég Alessio Romagnoli leigazolását jelentette be, most pedig arról számoltak be, hogy megszerezték a Granadától Luís Maximiánót. A 23 esztendős hálóőrért 10 millió eurót fizetett a Lazio, ami különböző bónuszokkal további fél millió euróval nőhet. Maximiano 5 éves szerződést írt alá új állomáshelyén.

A korosztályos portugál válogatott portás annak idején hazájában a Sporting Braga és a Sporting CP akadémiáján nevelkedett, a lisszaboni klub színeiben mutatkozott be a felnőttek közt. Maximiano összesen 36 meccsen védte a zöld-fehérek hálóját, első számú választás volt posztján a 2020-2021-es idényben portugál bajnoki címet nyerő együttesnek. Múlt nyáron szerződött a Granadához, és a spanyol élvonalból kieső csapat ketrecét 35 találkozón védte, miközben 55 találatot kapott és nyolc meccsen zárt kapott gól nélkül.