Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette nyári nagy fogását az AS Roma – HIVATALOS

Szerda délben az Európa-konferencialiga-győztes AS Roma csapata bejelentette a napok óta várva várt igazolását a Juventustól távozó támadó megszerzésével…

Az AS Roma csapata hivatalos csatornáján keresztül erősítette meg, hogy szabadon igazolhatóként szerződtette Paulo Dybalát, akivel három évre szóló megállapodást kötöttek.

Dybala az elmúlt hét év alatt minden sorozatot beleszámítva 291 mérkőzés alatt 115 gólt szerzett a Juventus csapatánál, az előző idény végeztével lejáró szerződése azonban a torinói klub döntése jóvoltából nem került meghosszabbításra, így ingyen távozhatott. Az elmúlt hetekben több olasz élcsapattal tárgyalásokat folytatott, azonban egyikkel sem tudott megállapodni a közös folytatásról, így végül a fővárosi csapat mellett tette le a voksát.

A kiszivárgott híresztelések értelmében José Mourinho és Francesco Totti győzte meg az argentint arról, hogy igazoljon a “farkasokhoz”.

A 28 éves argentin válogatott csatár a torinóiak előtt is Olaszországban szerepelt, hiszen 2012 és 2015 között fiatalon a Palermo labdarúgója volt.