Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ba készül a Real Madrid távozó ikonja – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint a Lazio csapata tárgyalásokat folytat a Real Madridtól távozó brazil balhátvéddel…

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

A Calciomercato információi szerint a Lazio vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a Real Madrid csapatát elhagyó klubikon, Marcelo képviseletével a brazil hátvéd leigazolásáról. A híresztelések szerint a rutinos labdarúgó szezononkénti 2.5 millió eurós fizetést szeretne három éven keresztül a római klubnál.

A 34 éves brazil balhátvéd 15 év alatt 546 mérkőzésen 38 gólt szerzett a “királyi gárda” színeiben, miközben ötször nyert Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot, háromszor Európai Szuperkupát, hatszor spanyol bajnokságot, kétszer Spanyol Kupát és ötször Spanyol Szuperkupát. A legendás Francisco Gentót megelőzve ő lett a klub történetének legtöbb trófeát nyerő játékosa 25. sikerével.

“Különleges pillanatot élhettem át. Kapitányként arról álmodsz, hogy felemelhesd a trófeát, és most én lettem az első brazil játékos, aki a Real Madrid csapatkapitányaként magasba emelhette a Bajnokok Ligája-serleget. Ez volt az utolsó mérkőzésem a csapatnál, elöntöttek az érzelmek, de összességében ez nem egy szomorú nap, hanem boldogan távozom” – búcsúzott még az idei BL-sikert követően.

Marcelo a hosszú madridi kalandot megelőzően kizárólag hazájában, a Fluminense csapatában szerepelt.