Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott a brazil bajnokcsapat edzője – HIVATALOS

A brazil bajnokságban (Campeonato Brasileiro) szereplő Atlético Mineiro együttese tájékoztatást adott vezetőedzője további sorsáról…

A tavalyi brazil országos bajnok Atlético Mineiro együttese megerősítette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak az év elején kinevezett vezetőedzőjükkel, Antonio Mohameddel.

Az argentin szakemberrel a “kakasok” 2022-ben megnyerték a brazil Szuperkupát és Campeonato Mineiro regionális bajnokságot, miközben Mohamed irányítása alatt a csapat 45 mérkőzésen 27 győzelmet, 13 döntetlent és mindössze öt vereséget regisztrált. Ennek ellenére az aktuális országos bajnokságban címvédő létére a vártnál mérsékeltebben rajtolt, 8-8-2-es mérlegével felküzdötte magát a harmadik helyre, négy ponttal lemaradva az éllovas Palmeiras mögött, miközben a Libertadores-kupában bejutottak a legjobb nyolc közé.

Mohamed volt a 2010-es Copa Sudamericana-győztes Independiente edzője, továbbá hazájában a Colón és az Huracán együttesét is irányította. Hosszú időn át Mexikóban dolgozott, több csapatnál is megfordult: a Tijuanát a 2012-es, a Club Américát a 2014-es, míg a Monterrey csapatát a 2019-es Aperturában vezette bajnoki címhez.

A Belo Horizonte-i klub tájékoztatása értelmében a továbbiakban átmenetileg a segédző, Lucas Goncalves fogja irányítani a csapatot.