Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Espanyol támadóját szemelte ki a Bayern München! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München együttese az Espanyol támadóját, Raúl de Tomást szeretné leigazolni.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint Julian Nagelsmann mindenképp szeretne egy támadót igazolni, miután Robert Lewandowski a Barcelonához távozott. A források alapján a bajor csapat edzőjének legfrissebb kiszemeltje az Espanyolban futballozó Raúl de Tomás. A 27 esztendős csatár kiváló számokat produkált a barcelonai csapatban, ahova 2020 januárjában került. Azóta a klub fő gólfelelősévé vált, és az eddigi 2,5 szezonban 51 gólban vállalt szerepet, amelyből 45-öt ő maga szerzett. A hírek szerint ezzel a teljesítménnyel meggyőzte a Bayernt arról, hogy érdemes őt kipróbálni Lewandowski utódjaként. A beszámolók alapján a Bayern 35-40 millió eurót áldozna a spanyol csatár megszerzésére.

Raúl de Tomás eddig 89 mérkőzésen lépett pályára az Espanyol színeiben, amelyeken 45 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra taksálja a transfermarkt.