Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Julian Draxler a Premier League-be igazolhat! – sajtóhír

A Le10Sport.com értesülései szerint a francia élvonalban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain kötelékébe tartozó Julian Draxler iránt a Newcastle United érdeklődik…

(Photo by John Berry/Getty Images)

A francia magazin információi alapján a Newcastle United tárgyalásokat kezdeményez a PSG-vel illetve az említett német futballista ügynökével az esetleges váltás kapcsán. Ahogyan megszokhattuk, a neves angol gárda az elmúlt években szeret a francia ligából igazolni. A nyáron már történt egy transzfer, hiszen Sven Botman a Lille csapatából érkezett. Draxler személyében mindenképp egy rendkívül tapasztalt, jó képességű labdarúgót szerezhetnének meg a ‘Szarkák’. 

Julian Draxler 2017 januárjában igazolt át a PSG-hez a Wolfsburgtól. A német szélső első éveiben kétségtelenül a francia sztárcsapat alapemberének számított, manapság azonban a háttérbe szorult. Köszönhető inkább a kisebb-nagyobb sérüléseinek, a legutóbbi szezonban csak sérülések miatt hagyott ki 17 meccset a bajnokságban. 

Julian Draxer ez idáig minden frontot egybe véve 198 mérkőzésen lépett pályára a PSG színeiben, melyek során 26 találatot és 41 gólpasszt jegyzett. Szerződése még 2024-ig köti aktuális csapatához, a transfermarkt pedig 18 millió euróra becsüli piaci értékét. A PSG és a Wolfsburg mellett a Schalkében játszott korábban.