Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético elnöke tájékoztatást adott Ronaldo helyzetéről

Hosszú hetek óta komoly bizonytalanság övezi a Manchester United portugál klasszisának jövőjét, aki hétfőn visszatért Angliába, hogy megoldást találjanak a jövőjét körülvevő kérdésekre…

(Photo by Peter Powell/PA Images via Getty Images)

A szigetországi sajtó információi szerint a Manchester United vezetősége hiába vetette be még Sir Alex Fergusont is, a portugál klasszis továbbra is hajthatatlan, Cristiano Ronaldo még mindig el akarja hagyni a csapatot.

A nemzetközi médiában terjedő híresztelések alapján megannyi csapat elutasítása után az Atlético Madrid együttese nyitott lenne a leigazolására, azonban a spanyol klub első embere, Enrique Cerezo a minap az EL Partidazo de COPE adásában elmondta, hogy ezek a hírek nem igazak:

“Nem tudom, ki találta ki ezt a történetet Cristiano Ronaldóról és az Atlético Madridról. Ez határozottan nem igaz. Gyakorlatilag lehetetlen, hogy a klubhoz igazoljon”

– jegyezte meg a “matracosok” elnöke.

A 37 éves labdarúgó a múlt nyári visszatérése óta 38 mérkőzésen 24 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben, ebből 18 találatot a Premier League-ben termelt. A szigetországi sajtóban folyamatos találgatások kísérik CR manchesteri jövőjét, ugyanis az angol lapok szerint a portugál játékos elégedetlen csapata átigazolási időszakban nyújtott teljesítményével, és mindenképpen olyan csapathoz szeretne igazolni, amely a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt a 2022-2023-as idény folyamán.

Ronaldo úgy tűnik egyre inkább nyitott a váltásra, ügynöke pedig igyekszik a kívánságának megfelelően minél több klub vezetőségével puhatolózó tárgyalásokat folytatni az átigazolásának előkészítése érdekében. Eddig azonban egyetlen csapat érdeklődését sem sikerült felkeltenie, sorban utasították el őt a nagycsapatok.

A teljesség igénye nélkül az elmúlt hetekben a Chelsea, a Bayern München és a Barcelona együttese sem volt hajlandó élni a lehetőséggel, hogy megpróbálja szerződtetni az egykori ötszörös aranylabdást. Úgy tűnt, hogy az Atlético Madrid együttese nyitott lenne a kölcsönvételére, azonban a csapat szurkolói nagyon nem örülnének az érkezésének.