Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb igazolást jelentett be a Barcelona – HIVATALOS

A korábbi megállapodást követően a Barcelona együttese a csütörtök esti órákban megerősítette a Sevilla tehetséges francia védőjének leigazolását…

A Barcelona csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy megegyezett a Sevillával a francia hátvéd, Jules Koundé leigazolásáról, aki a sikeres orvosi vizsgálatok után csatlakozhat az egyesülethez.

A 23 éves francia középhátvéd napjaink egyik legfelkapottabb hátvédje, a szakértők véleménye szerint posztja nagy sztárja lehet világviszonylatban az elkövetkezendő évek során. Koundé 2019 nyarán 25 millió euróért cserébe szerződött az andalúziai gárdához a Girondins Bordeaux-tól, jelenlegi kenyéradója még 2024-ig bír vele szerződéssel, azonban úgy tűnik, hogy idén nyáron értékre akarják váltani őt. A francia válogatottban is szereplő benini származású védő fiatal kora ellenére az elmúlt három szezonban csaknem száz bajnokin lépett pályára és összesen 133 pályára lépést vállalt az andalúziai gárda színeiben.

A hírek szerint Koundé klubváltására előreláhatólag 55 millió font körüli összeg ellenében kerülhet sor.

Az elmúlt hetekben a Chelsea is élénken érdeklődött a játékos megszerzése iránt, aki azonban a katalánok ajánlatát fogadta el.

A katalánok ezzel már az ötödik új igazolásukat jelentették be a nyáron Franck Kessié, Andreas Christensen, Robert Lewandowski és Raphinha megszerzése után.