Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatért a magyar válogatott kapus – HIVATALOS

A legutóbbi csapatával való szerződésbontását követően kiderült, hogy a Debrecen csapatában folytatja pályafutását az egyszeres magyar válogatott hálóőr…

 

A közelmúltban a ciprusi AEL Limasszol csapatával szerződést bontó rutinos Megyeri Balázs hazaért és az NB I-ben szereplő Debreceni VSC csapatával kötött szerződést.

A 32 éves hálóőr annak idején a Ferencváros színeiben mutatkozott be a magyar élvonalban, majd 2010-ben kezdte meg légióskarrierjét, amikor az Olympiakosz csapatához igazolt. Megyeri ötszörös görög bajnokként 2015-ben állt tovább Pireuszból, hogy aztán megforduljon a spanyol Getafe, a német Greuther Fürth, a görög Atromitosz és a török Göztepe csapatainál, mielőtt januárban legutóbbi állomáshelyére, Ciprusra igazolt volna. Az AEL kapuját tavasszal 15 ciprusi bajnokin védte. Hosszú út végén most ismét hazatért és a hajdúságiaknál kötött ki.

Megyeri 2009-ben tagja volt az U20-as világbajnokságon bronzérmes magyar együttesnek, a felnőtteknél 2016 őszén a Svédország elleni barátságos mérkőzésen lépett pályára.