Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Komoly büntetést kapott a Fradi BL-ellenfele

Az UEFA döntése értelmében súlyos büntetéseket szabott ki a Slovan Bratislava csapatára, miután a szlovák klub szurkolói különböző, meg nem engedett cselekedet hajtottak végre a Ferencváros elleni BL-selejtezőpárharc első, budapesti mérkőzésén…

A Slovan Bratislava szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt 40 ezer eurós büntetést kapott és a következő hazai nemzetközi meccsén, az augusztus 11-i Olympiakosz elleni El-selejtezőn zárva kell tartania stadionja C-lelátóját, ahol a pozsonyi keménymag kapna helyet. Az üres szektorban egy UEFA-címerrel és a #NoToRacism (Nem a rasszizmusra) felirattal elláltott molinót kell kihelyezniük az égszínkékeknek.

Ezen kívül a görögök elleni idegenbeli meccsen zárva marad a vendégszektor. Amennyiben egy későbbi találkozón újabb rendbontásra kerül sor, visszaesőként két évig nem utazhatnak idegenbe a Slovan-drukkerek.

A pályára hajított tárgyakért 25 ezer, pirotechnikai eszközök használatáért 15 ezer eurót kell fizetnie a pozsonyi klubnak.

A mérkőzésen házigazda FTC szurkolóival, illetve a pozsonyi visszavágóval kapcsolatban egyelőre nem közölt döntést az UEFA.

Az ominózus párharcot a magyar bajnok Ferencváros együttese 5-3-as összesítéssel abszolválta, és a selejtező harmadik körében az azeri Qarabag csapatával mérkőzhet meg, míg a Slovan az El-selejtezőben folytatja.