Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lisandro Martínez érkezése után több csapat is érdeklődik az MU védői iránt – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United két védőjét is elküldené, miután leigazolták Lisandro Martinezt, és már vannak is érdeklődök irántuk. 

 (Photo by Vachira Vachira/NurPhoto via Getty Images)

A Manchester United védői, Eric Bailly és Ethan Laird több klub érdeklődését is felkeltette, miután szinte biztos, hogy távozniuk kell Lisandro Martinez érkezése után, adta hírül az angol The Athletic.

A legfrissebb információk szerint Baillyért főleg Olaszországból érdeklődnek, a Serie A bajnoka, Az AC Milan, és José Mourinho gárdája az AS Roma is.

Laird átigazolásáról már tárgyal a Watfrorddal a United, a felek pedig egy éves kölcsönszerződésben gondolkodnak. A 20 éves szélsővédő elutazott a csapattal az ázsiai felkészülési turnéra is, de folyamatos játéklehetőségre van szüksége, ahogy korábban már kapott a Swansea-nél és a Bournemouth-nál is.

Az MU is megerősítette tegnap Lisandro Martínez érkezését, aki 47 millió fontért (55 millió euróért) érkezett a klubhoz, amihez még 8,5 millió font (10 millió euró) is társulhat majd. Az argentin érkezésével Bailly létszám felettivé vált, a saját nevelésű Liard pedig még nem fér be így a felnőtt csapatba.