Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ban köthet ki Kepa Arrizabalaga! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Chelseaben szereplő Kepa Arrizabalaga a következő szezont Olaszországban, a Napoli csapatánál töltheti kölcsönben.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint egyre biztosabbnak tűnik, hogy Kepa Arrizabalaga a Napoli csapatánál folytatja pályafutását. A spanyol hálóőr ugyanis Edouard Mendy mögött elvétve jut csak lehetőséghez a Chelseaben, így a londoniak is hajlanak arra, hogy kölcsönadják kapusukat. A hírek alapján a Napoli és a Chelsea közötti tárgyalások jól haladnak, így a 27 éves játékos a következő napokban már Olaszországban találhatja magát. A források szerint a két csapat megegyezett abban, hogy a Chelsea fogja Kepa fizetésének jelentős részét állni (75%-25%), és a vita már csak a kölcsönvételi díjról zajlik a felek között. A “Kékek” ugyanis szeretnének 2 millió eurót kapni a transzferért, míg a Napoli nem szeretne 1,5 millió eurónál többet áldozni az ügyre.

Kepa 2018 nyarán igazolt a Chelseahez 80 millió euró ellenében. A klub színeiben azóta 123 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 47-et kapott gól nélkül hozott le. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához.