Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol középpályást igazolna a Real Madrid – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint a Real Madrid együttese szívesen látná soraiban a Napoli sokoldalú középpályását…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Fabrizio Romano megerősítette, hogy a Real Madrid együttese komoly érdeklődést tanúsít a Napoli középpályása, Fabián Ruíz megszerzése iránt. Az olasz sportújságíró úgy tudja, hogy az olasz klubot korábban irányító Carlo Ancelotti nagy kedvelője egykori játékosának.

A 26 esztendős labdarúgó 2018 nyarán a Real Betis együttesétől került a nápolyiakhoz, akik kifizették a játékos szerződésében érvényben lévő 30 millió eurós kivásárlási árat a sevillai zöld-fehérek részére. Ruíz a Partenopei színeiben hamar nélkülözhetetlen alapember lett, eredményes játéka révén pedig számtalan nagyobb csapat érdeklődését is felkeltette. Az elmúlt négy idény alatt minden sorozatot figyelembe véve 166 mérkőzésen 22-szer volt eredményes a klub soraiban. A legutóbbi szezonban 38 találkozón hét találat és öt előkészítést fűződött a nevéhez.

Mivel a középpályás a hírek szerint nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését klubnál, a Napoli még ezen a nyáron adhatja el őt megfelelő ellenérték ellenében.

A korábbi híresztelések szerint az olasz gárda 50 millió eurós összeget határozott meg a Ruíz eladási áraként.