Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leicester City védőjét szemelte ki a Chelsea! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese a Leicester City védőjével, Wesley Fofanával erősítené meg a keretét.

(Photo by Stephen White – CameraSport via Getty Images)

A nyári átigazolási szezon eddig nem úgy sikerült a Chelsea számára, ahogyan azt elképzelték. A “Kékeknél” többek között még a védelmet sem sikerült újjáépíteni Rüdiger és Christensen távozása után. A hírek szerint viszont Thomas Tuchel kiszemelt egy új célpontot a védelembe, méghozzá Wesley Fofana személyében. A 21 esztendős játékos az előző szezont sérülés miatt szinte teljesen kihagyta a Leicester Citynél, előtte viszont a klub meghatározó játékosa tudott lenni. A források alapján a “Rókák” csak nagyon nagy összeg ellenében, nagyjából 85-90 millió euróért lennének hajlandóak megválni egyik legnagyobb értéküktől, így a Chelseanek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha valóban a francia védőt szeretnék leigazolni.

Wesley Fofana a Leicester City színeiben eddig 50 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1-1 gólt és gólpasszt jegyzett. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 40 millió euróra taksálja a transfermarkt.