Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gallardo: “Nem tudtunk csapatként működni”

Az argentin bajnokság (Liga Profesional) legutóbbi játéknapján a rekordbajnok River Plate együttese váratlan vereséget szenvedett hazai pályán…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

A River Plate vezetőedzője, Marcelo Gallardo kritikusan nyilatkozatott a Sarmiento Junin elleni, 2-1-es hazai vereséget követően:

“Nem tudtunk csapatként működni ezen a mérkőzésen. Nem hibáztatom külön a védelmet vagy külön a csatárokat, egyszerűen a csapategységek közti összhang nem működött. Dekoncentráltak voltunk, az új játékosoknak időre van szükségük, hogy beilleszkedjenek. Egyetlen ellenfélnek sem szabad ilyen lehetőségeket adni, mert kíméletlenül kihasználják. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem szabad feladni az elveinket és az útunkat, de sokkal jobban kell koncentrálnunk arra, amit csinálunk.”

Muneco 2014 óta tartó regnálása alatt a “milliomosok” negyedszer kerültek 2-0-s hátrányba az első félidőben, és negyedszer sem sikerült pontot szerezniük.

A River az első 11 forduló alatt szerzett 15 pontjával mindössze a 12. pozíciót foglalja el a 28 csapatos argentin élvonalban.