Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost cserélne a Manchester City a Juventusszal – sajtóhír

Az angolok Ilkay Gündogant adnák a Zebrák középpályásáért cserébe, de az olaszok még némi pénzt is kérnének pluszban a CalcioMercato értesülései szerint.


A Manchester City a Juventustól a brazil labdarúgó, Arthur Melo játékjogáért cserébe Gündoganét adná oda, az olaszok pedig vevők lennének a transzferre, ugyanakkor még plusz pénzt is kérnének játékosukért cserébe.

A német játékos szerződése jövőre lejár, így a nyáron nyomottabb áron mozdítható, míg a brazil kontraktusa 2025-ig szól, ráadásul ő csak 25 éves, Gündogan pedig már 31 esztendős.

Arthur az a fajta játékos, akit Pep Guardiola kedvel, labdával nagyon magabiztos és kiválóan passzol, ezért nem is meglepő, hogy korábban a Barcelona leigazolta a Grémiótól. A Juventus taktikájába viszont nem feltétlen illik bele a játéka, így nem is tudott gyökeret verni a kezdőcsapatban, ezért szívesen távozna az olaszoktól a brazil.

Gündogant imádják Manchesterben a szurkolók, de már a jelenlegi fizetése is nagyon magas, amelyet ő még szeretne feljebb tornászni, viszont a City vezetősége ezt nem szeretné, ennek következtében szerződése lejártával jövőre távozhat a klubtól, hacsak most túl nem adnak rajta.