Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: már a támadó távozását készítik elő! – sajtóhír

A katalán Sport című lap értesülései szerint napokon belül megszülethet az egyesség a Barca és Martin Braithwaite között, amelynek értelmében új csapatot találhat magának a dán támad. 

A 31 esztendős játékos a Sport szerint havában tárgyal a Barcával 2024 nyaráig szerződése felbontásáról, miután egyértelművé tették a számára, hogy nem maradhat a klubnál.

A katalánok amerikai túrájára el sem utazó Braithwaite útja a legújabb hírek szerint a Szaúd-Arábiába vezethet, ahonnan nagy erőkkel – és persze dollármilliókkal – csábítja a térség két népszerű csapata, az Al Shebab illetve az Al Nassr.

A Sport szerint Braithwaite szerződésbontása ugyan nem kalkulált anyagi áldozattal járna a Barca számára, azonban a játékos elengedésével újabb keretet nyerne a katalán klub a La Liga fizetési sapkájában, amely alá egyes hírek szerint jelenleg nem férne be, így nem tudja regisztrálni az új futballistáit, mint például Robert Lewandowskit vagy Raphinhát sem.

A Sport azt is megemlíti beszámolójában, hogy a korábbi Celta-játékosnak a La Ligán belüli ajánlatai is  voltak, például a Rayo Vallecano vagy a végül Borja Mayoralt választó Getafe; azonban jelenleg a szaúdiak tűnnek a befutónak.