Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csercseszov: “Nem lehet kijelenteni, hogy ki a favorit”

A Ferencváros csapata a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában az azeri Qarabag csapatával találkozik…

 

Az első, idegenbeli mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov elárulta, hogy kiegyenlített párharcra számít:

“Mindkét csapatnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei, ezen a szinten nincs könnyű ellenfél, tudjuk, hogy erős csapat ellen fogunk játszani. Szerdán tiszta lappal indulunk, nem lehet kijelenteni, ki a favorit. Tisztelnünk kell az ellenfelet, kielemeztük őket. A Qarabag erős támadófutballt játszik hazai pályán, erre fel kell készülnünk. Van egy sajátos stílusuk, minden attól függ, milyen játékstílust sikerül játszanunk. Meglátjuk, mennyire lesznek bátrak a játékosok.”

“Franck Bolinak a Puskás elleni mérkőzést ki kellett hagynia, már együtt edz a csapattal, remélhetőleg szerdán pályára léphet – tette hozzá a tréner.

“Hosszú utazáson vagyunk túl, de nem volt semmi gond. Nagyon jó támadó játékosai vannak az ellenfélnek, nehéz mérkőzésre számítok. Nem számít, hogy vannak hiányzói a Qarabagnak, ez nem fogja befolyásolni a mérkőzést, biztos vagyok benne, hogy erős felállásban fognak pályára lépni” – jegyezte meg Tokmac Nguen.

A Qarabag elleni párharc első mérkőzésére magyar idő szerint szerdán 18 órától kerül sor az azeri fővárosban, míg a visszavágót jövő kedden rendezik a Groupama Arénában.