Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: a klublegenda nem érti, miért kellett mennie Sterlingnek!

Mint ismert, a Manchester City együttese a nyáron megvált Raheem Sterlingtől, akit a rivális Chelsea szerződtetett. Sokan már akkor is meglepődtünk a transzferen; Sergio Agüero például olyannyira, hogy a mai napig nem érti korábbi klubja döntését. 

“Egyszerűen nem értem, miért kellett elengedni Sterlinget. Sajnos a City-nél is előfordul időnként, hogy furcsa döntéseket hoznak!” – fogalmazott saját Twitch csatornáján a korábbi klasszis, aki szerint még a nyári sztárigazolás Erling Haaland élete is nehezebbé válhat a szélekről őt segíteni tudó Sterling nélkül.

“Azt gondolom, Haaland helyzete csak nehezebb lesz Raheem nélkül. Jól kiegészítették volna egymást. Ott volt például a Community Shield döntője. Haaland azt gondolta, hogy van ideje, helye játszani, egyedül megkaphatja a labdát, erre van Dijk máris ott volt mögötte és ‘üdvözölte a Premier League-ben!” – így Agüero, aki pontosan tudja, hogyan kell és hogyan lehet a City-rendszerében könnyen gólt szerezni – Ebből a rendszerből fog hiányozni szerinte Raheem Sterling.