Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Profi szerződést kapott angol klubjától a fiatal magyar labdarúgó – HIVATALOS

Az angol harmadosztályban (League One) szereplő csapat bejelentette, hogy profi szerződést kötött tehetséges magyar játékosával…

A másodosztályból az előző szezon végeztével kieső Peterborough United együttese két évre szóló profi szerződést kötött tehetséges utánpótlásjátékosával, Bodnár János Gergővel. A 17 éves jobbhátvéd 2010 óta él a családjával Angliában. Kilencedik éve futballozik a Poshnál, ahol különböző korosztályos csapatok után tavaly a szezon hajrájában már leülhetett az első csapatnál a kispadra, de profi mérkőzésen eddig még nem szerepelt.

“Ez a pillanat büszkeséggel tölt el engem és a családomat is, ezért dolgoztam egész eddigi életeben. A fő cél mindig is az első csapatba kerülés volt, de nagyon elégedett vagyok a fejlődésemmel az utóbbi nagyjából egy évben. Az előszezonban játszhattam egy keveset az első csapatban is. Nagyon hálás vagyok a menedzsernek és az egész klubnak, hogy megadták nekem ezeket a lehetőségeket, hogy része lehetek az első csapat életének is. Már nagyon várom a játékot az U21-es együttessel ebben az évadban” – nyilatkozta a magyar játékos a klub honlapjának.

“Félelmetes játékos, akinek nagyon jó a hozzáállása, és aki játékosként mindig nagyon akar tanulni és fejlődni. Igazán örülünk, hogy aláírt hozzánk, minden megvan benne, amit kedvelünk, és izgatottan várjuk hogyan fejlődik tovább a következő évadban” – mondta róla Grant McCann menedzser.