Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fradi: Csercseszov kinézte a Qarabag karmesterét?!

Tegnap este fontos döntetlent ért el a Ferencváros csapata az azeri bajnok Qarabag otthonában. A Fradi egy hazai pályán elért győzelemmel pedig már ott lehet a Bajnokok Ligája csoportkörének előszobájában.

(Photo by Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images)

Ám a rájátszás kör előtt a magyar bajnoknak még búcsúztatnia kell a szívós Qarabagot, amely tegnap képes volt hátrányból felállni, és döntetlenre menteni a párharcot. Az azeriek egyik legjobbja a horvát származású támadó-középpályás, Filip Ozobic volt.

A tavaly szeptember óta már kilencszeres azeri válogatottnak számító játékos 2018-tól erősíti a Qarabagot, bár túl nagy ívű karrier már aligha vár rá, lévén 31 esztendős. A helyi lapok mégis kiszúrták a tegnap esti találkozó lefújását követően, hogy szóba elegyedett az FTC vezetőedzőjével, Sztanyiszlav Csercseszovval. Természetesen máris megindultak a találgatások, hogy a híres tréner esetleg szeretné-e megszerezni magának a karmestert. Érdekesség, de talán csak moszkvai éveikről emlékeztek meg a felek valójában, ugyanis életük egy-egy szakaszában mind a ketten szolgálták a Szpartak Moszkvát. Ez a klub számít egyébként a Dinamo Zagreb mellett Ozobic másik nevelőklubjának is.

Ozobic szerződése jövő nyárig érvényes a Qarabaggal.