Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL újoncánál folytatja a Feyenoord hátvédje – sajtóhír

A korábbi várakozásoknak megfelelően a tehetséges argentin hátvéd az angol bajnokság (Premier League) egyik újoncánál folytathatja pályafutását…

(Photo by Broer van den Boom/BSR Agency/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint megszületett a megállapodás, hogy Marcos Senesi átigazoljon a Feyenoord csapatától az angol első osztályba frissen visszatérő Bournemouth-hoz. Az argentin hátvéd vasárnap megérkezik a “cseresznyésekhez”, akikkel négy évre szóló szerződést készül kötni.

A 25 esztendős védő az elmúlt három szezont töltötte a rotterdami klub alkalmazásában, melyet a “farkasok” az idei Európa-konferencialiga fináléjában legyőztek. Senesi ez idő alatt 116 pályára lépés során hátvéd létére nyolc gólt szerzett, miközben a 2021-2022-es kiírásban 50 találkozón három találat fűződött a nevéhez. A tehetséges játékos hazájában a San Lorenzo együttesében nevelkedett, ahonnan 2019 szeptemberében intett búcsút a holland klub kedvéért.

Az olasz felmenőkkel is rendelkező Senesi júniusban debütált az argentin válogatottban egy barátságos mérkőzésen, de Lionel Scaloni szövetségi kapitány a továbbiakban is számítani készül szolgálataira.