Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette új klubja a magyar válogatott támadót – HIVATALOS

Ahogyan arról napközben beszámoltunk, a török másodosztály egyik újonca élénken érdeklődött a MOL Fehérvártól távozó klublegenda iránt…

 

A török másodosztályba története során először feljutó Pendikspor csapata a csütörtök esti órákban tette közzé, hogy szerződtette a MOL Fehérvár csapatától távozó magyar válogatott támadót, Nikolics Nemanját.

A fehérvári klub történetének legeredményesebb gólszerzője 2010 és 2015, majd 2020 és 2022 között 314 tétmérkőzésen 164 gólt szerzett a csapat színeiben. Nikolics kétszeres bajnok és háromszoros gólkirály lett a Vidivel, 117 góljával a klub valaha volt legeredményesebb NB I-es góllövője. Emellett bajnoki gólkirály lett a lengyel Legia Varsó és az MLS-ben Chicago Fire futballistájaként is.

A 34 éves csatár két bajnoki címet nyert az együttessel, háromszor lett gólkirály az NB I-ben a Vidi játékosaként. A klub történetének legeredményesebb gólszerzője 117 bajnoki góllal.

Nikolicsnak ráadásul hamarosan honfitársa is lehet új csapatánál, ugyanis a Nemzeti Sport úgy tudja, a legutóbb a DVSC-t erősítő Ugrai Roland is az isztambuliakhoz szerződhet.