Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpestre került a Fehérvár támadója – HIVATALOS

Az Újpest csapata leigazolta a tavaly nyáron a MOL Fehérvár csapatához hazatérő egykori nagy tehetséget…

 

Az Újpest csapata hivatalos holnapján tette közzé, hogy megszerezte a MOL Fehérvár együttesétől a mindkét szélen vehető tehetség szélső, Csoboth Kevin játékjogát.

A 22 éves pécsi születésű szélső 2016-tól 2021-ig a portugál Benfica korosztályos csapataiban pallérozódott, majd tavaly nyáron a MOL Fehérvárhoz tért haza, melytől kölcsönben a másodosztályú Szeged csapatában szerepelt. Csoboth az elmúlt idényben 14 pályára lépés alatt öt találattal és három gólpasszal vétette észre magát az NB II-ben.

„Nagyon boldog vagyok, hogy az Újpesthez igazolhattam, hiszen egy ilyen nagy múltú klubnál megtiszteltetés játszani. Én erre úgy tekintek, mint egy hatalmas előrelépés a karrieremben. Szeretnék a csapatban jól szerepelni és azért dolgozni, hogy az élmezőnyben végezzünk, személyes motivációm pedig, hogy minél többet tudjak pályára lépni a szezon során. Remélem a szurkolók is örömmel fogadnak és minél többen kilátogatnak a mérkőzésekre, én mindent meg fogok tenni ezért!” – mondta szerződése aláírását követően.

Az újpestiek tájékoztatása szerint a 174 centiméter magas játékos a 77-es számú mezben fog szerepelni lila-fehérben.