Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan eldől a Barca létszámfeletti támadójának sorsa – sajtóhír

Továbbra is javában zajlanak az egyeztetések a Barcelona létszámfeletti támadójáról, akit az olasz rekordbajnok szívesen látna soraiban…

(Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint a Juventus hamarosan hivatalos ajánlatot fog tenni Memphis Depay részére, akinek a Barcelona fel fogja bontani a mostani szerződését, ha mindenben megállapodtak, majd ingyen írhat alá a torinóiakhoz.

A 28 éves holland válogatott támadó mindössze tavaly nyáron igazolt a katalánokhoz, azonban az idény közben kinevezett Xavi Hernández vezetőedző hosszútávú elképzeléseiben kevésbé szerepel a neve, így a helyiek szerint borítékolható a nyári eladása, főleg hogy azóta újabb támadók érkeztek a csapathoz.

Depay az elmúlt szezonban 27 bajnoki mérkőzésen 12 gólt szerzett a Barca színeiben. Minden sorozatot figyelembe véve 37 tétmeccsen szerepelt, az utóbbi időben sérülések és gyengébb formája miatt is többször hiányzott, többször csak epizódszerep jutott számára, így cseppet sem nélkülözhetetlen.

A rutinos játékos korábban hazájában a PSV Eindhoven csapatát szolgálta, majd a 2015-2016-os idényt a Manchester Unitednél, a tavalyit megelőző négy szezont pedig az Olympique Lyon együttesénél töltötte.