Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Udinese 19 éves balhátvédjével erősített a Tottenham! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették az Udinese balhátvédjét, Destiny Udogiet.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Tovább erősítette a Tottenham keretét Antonio Conte. Igaz, az olasz mester legújabb igazolása nem a mostani idénynek, hanem sokkal inkább a jövőnek szól. A “Sarkantyúsok” ugyanis megszerezték az Udinese gárdájától Destiny Udogiet. A londoni együttes 15 millió fontot fizetett a 19 éves balhátvédért, ami bizonyos feltételek teljesülése esetén még tovább nőhet. Udogie 2027 nyaráig írt alá a Tottenhamnél, de a mostani szezon erejéig még az Udinese csapatát fogja erősíteni kölcsönjátékosként, mivel a Spursnél a jó formában lévő Ryan Sessegnon és a szintén friss szerzemény, Ivan Perisic ellátja ezt a posztot.

Udogie a Hellas Verona csapatában nevelkedett, ám az elmúlt két szezont az Udinese gárdájánál töltötte, ahol az egy évnyi kölcsönjáték után tavaly nyáron végleg megvásárolták őt 4 millió euróért. A klub színeiben eddig összesen 37 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.