Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: tárt karokkal várják a Barca veteránjait! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint David Beckham közbenjárásával az észak-amerikai profi labdarúgóligába (MLS) szerződhet Sergio Busquets és Gerard Piqué is.

A Barca ‘nagy öregjei’ vélhetően nem sokáig maradnak már a katalánoknál, elnézve hogy Busquets 34, Piqué 35 esztendős már; ráadásul utóbbi már az idei szezonban is elveszíteni látszik korábban béreltnek számító helyét a kezdőcsapatban.

A spanyol sajtóban megjelentek szerint az Inter Miaminál egy év múlva tárt karokkal várnák a két futballistát: Busquets szabadon igazolható játékos lesz akkor; míg Piqué barcelonai szerződéséből egy év még hátra lesz, ám vélhetően érdemei elismeréseként nem gördítenének akadályt az ő távozása elé sem.

Az As című spanyol lap beszámolója szerint az első kapcsolatfelvétel – szóban – már meg is történhetett az MLS-ben szereplő klub, illetve a két futballista között, mégpedig pozitív visszajelzést kaphatott az Inter Miami: ahogyan az As is fogalmaz, a Barca közelmúltbeli sikereinek alappilléreinek számító Busquets és Piqué kapcsán nem titkolt tény, hogy szívesen fejeznék be páratlan karrierjüket az MLS-ben.