Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországba szerződött az Ajax hátvédje – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a nagymúltú Torino együttese leigazolt az Ajax Amszterdam hátvédjét…

A Torino csapata a csütörtök esti órákban számolt be róla, hogy megszerezte az Ajax Amszterdam együttesétől a holland csapat tehetséges hátvédje, Perr Schuurs játékjogát. A híresztelések szerint 9.5+3.5 millió eurót fizetnek érte, valamint jövőbeli eladási árának 15 százaléka is előző klubját fogja majd megilletni.

A 22 esztendős középhátvéd 2018 óta áll az amszterdami klub alkalmazásában, korábban a Fortuna Sittard labdarúgója volt. Schuurs az elmúlt két szezonban kapott rendszeres játéklehetőséget az első csapatban, összességében 92 találkozón három gólt szerzett az Ajax színeiben. A tavalyi kiírásban 22 bajnokin és 30 tétmeccsen állt klubja rendelkezésére, most azonban mégsem igazán szerepel a csapat további terveiben a neve. Tagja volt három bajnoki címet, két holland kupát és egy holland szuperkupát nyerő csapatnak.

Schuurs az elmúlt években rendszeres szereplője volt a különböző korosztályos válogatottaknak, a holland felnőtt nemzeti csapatban kerettag már volt, de a debütálására még nem került sor.