Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: pontvesztéssel zárta második meccsét a Juventus – videóval

Az olasz bajnokság (Serie A) 2. fordulójában a Juventus a Sampdoria vendége volt. Az elején a Sampdoria volt valamivel jobb, viszont a második félidőre nagyon visszavettek a csapatok, és végül egyetlen gól sem született a találkozón. 

 (Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A játék képét tekintve a Sampdoria valamivel jobban játszott. A 7. percben a Sampdoria került ziccerbe, ekkor Leris lövését ütötte kapufára a kapus, ám a 15. percben már Cuadrado próbálkozott közelről, amit a hazaiak hálóőre hárított. A Sampdoria többet támadott, de a befejezéseik pontatlanok voltak.

A második félidő kiegyenlítettebb volt és sokkal eseménytelenebb. Sokáig mindössze egy-egy kapura lövés állt a csapatok neve mellett, bár a 65. percben Rabiot betalált ugyan, de a játékvezető végül les miatt érvénytelenítette a találatot. A vége azonban tartogatott némi izgalmat. A 87. percbe még Rovella lövése szállt el éppen a kapu felett, majd egy perccel később Quagliarella lőttkicsivel mellé. A 94. percben Kostic megnyerhette volna a Juvénak a mérkőzést, azonban hiába került ígéretes helyzetbe, gyengén lőtte középre a labdát, amit a kapus könnyedén fogott, így végül nem esett gól a találkozón.

Sampdoria – Juventus 0-0 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –
Sárga lap: Djuricic (42.), Leris (62.), Verre (87.) ill. Alex Sandro (44.), Rovella (90+1.)
Kiállítás: – ill. –

A forduló teljes menetrendje:

Szombat:
Torino – Lazio 0-0
Udinese – Salernitana 0-0
Inter – Spezia 3-0
Sassuolo – Lecce 1-0

Vasárnap:
Empoli – Fiorentina 0-0
Napoli – Monza 4-0
Atalanta – AC Milan 1-1
Bologna – Verona 1-1

Hétfő:
AS Roma – Cremonese 1-0
Sampdoria – Juventus 0-0

A bajnokság jelenlegi állása:

Az állást biztosítja a SofaScore LiveScore