Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus helyett korábbi csapatánál köthet ki a PSG játékosa – sajtóhír

Georginio Wijnaldum kiesésével új középpályás igazolását vette fontolóra az AS Roma, történetesen éppen a Juventus orra elől készülnek igazolni..

(Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint az AS Roma próbálkozni fog korábbi játékosa, Leandro Paredes megszerzésével a Paris Saint-Germaintől, miután a franciák létszámfeletti középpályása már hetekkel ezelőtt megegyezett a Juventusszal a személyes feltételekről.

A 28 éves védekező középpályás három évvel ezelőtt 40 millió euróért cserébe igazolt a Zenittől a PSG-hez. A párizsi csapat színeiben 2019 januárja óta 113 összecsapáson lépett pályára, ám korábbi meghatározó szerepe után az elmúlt idényben csupán 15 bajnokin szerepelt, amely csak részben magyarázható a sérüléseivel. Paredes esetleges nyári klubváltása már hosszú hetek óta téma a francia sajtóban.

Paredes annak idején 2015 és 2017 között 37 olasz bajnokin lépett pályára az AS Roma csapatában, de szerepelt az Empoliban is, míg azt megelőzően hazájában a Boca Juniors játékosa volt.

A Copa América-győztes argentin válogatott alapemberének számító Paredes 2017 óta 44 találkozón lépett pályára a nemzeti csapat színeiben.